Søk
  • Martin V

Sol, varme og tid for utforskning! 


Vi har hørt om La Coruna fra utallige langturseilere og vi skjønner godt hvorfor denne plassen er godt likt. Vi ligger i en fin marina i sentrum av byen sammen med en rekke andre langturseilere som i stor grad er skandinaver. La Coruna er en ganske stor by med alt fra små sjarmerende gater med restauranter og butikker til moderne arkitektur, kunst, høyblokker, parker og strandliv. Alt innen rekkevidde til fots. Det er en levende byen, å det er lett å se at spanjolene har en kultur som innebærer sosiale måltider i gatene til alle døgnets tider. På en helt vanlig onsdag er det yrende liv på de mange små restaurantene i gamlebyen. Det er generelt mye å like ved denne byen!


Vi har lovet madammen vår litt kjærlig behandling, så fort vi nådde varmen. Så sagt, så gjort. Vi har benyttet ett par dager til å reparere, vedlikeholde og vask av båten. Vi har en tendens til å se ut som en sigøynerleir under prosessen, men det er heldigvis midlertidig.


Som vi hadde håpet har vi nå tatt igjen en del langturseilere og har gjort flere nye bekjentskaper. Veldig hyggelig å dele erfaringer og invitere på noen øl i båten. Utelivet her i byen er ikke så verst det heller. I går fikk vi også gleden av å se Norge - Spania på sportsbar. Gøy å se når laget klarer uavgjort mot den antatte «overmakten»!


Ellers så har vi hatt noen late dager og i skrivende stund er det litt småregn og søndagstengt i byen, så det blir nok en rolig «innedag» ombord på Sayonara.


Seilet som trenger reparasjon er levert til seilmaker og dette skal etter planen være ferdig servet på mandag. Så da er vi snart klare for å sette seil videre sørover mandag ettermiddag om været tilsier så. Neste stopp Portugal!125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle