Søk
  • Martin V

Avreise Åsgårdstrand

Ca. to måneder etter kjøp av båten var avreise rett rundt hjørnet… Båten skulle bare på land for bunnstoffing, sjekk av gjennomføringer og bytte av belg. Arbeidet skulle etter planen ta en uke, men endte med to uker grunnet noen uforutsette hendelser, men sånn er det jo alltid.


Vi hadde allerede ett par måneder tidligere sagt til venner og familie at avgang skulle finne sted søndag 1.september kl.14.30 fra havna i Åsgårdstrand, men da for mange viktig ting trengte å bli fullført før båten kunne sjøsettes måtte det hele utsettes.

Nytt mål om å reise var satt til 2. September utpå ettermiddagen. Noe undertegnede så som svært optimistisk og vanskelige å realisere. For å oppsummere: båten skulle mandag 2. September sjøsettes, sjekkes for vanninntrengning, fylle diesel, ryddes for ting som ikke skulle være med, bytte motorolje og filter, diverse innkjøp, flytte båten til Åsgårdstrand, vaskes over båten, hente jolle og motor.. Ja, rett og slett mange gjøremål.

Men det gikk! Vi var oppe tidlig om morgenen og avreise ble tilslutt 18.00.

Nærmeste venner og familie var samlet på brygga for å vinke oss avgårde. For en deilig følelse å kjenne på! Drømmen vi så lenge har hatt, blir nå satt i liv. Den lange planlegging og det harde arbeid de siste måneden skulle nå bære frukter. Første etappe: Åsgårdstrand - Strømstad Etappen gikk ikke så langt, men valget falt på havnen som har skapt så mange sommerminner på guttas seiltur de siste 10 årene.81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle